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My thoughts follow your questions. (I've numbered them.)

1. "Would interest netting be allowed under 6402?"

In the circumstances described, yes, I think the overpayment could be offset against the 
underpayment, including interest.

2. "if the overpayment including the interest has already been paid by the IRS and 
Group B acquires group A for the sole purpose of netting overpayment interest with 
underpayment interest is this allowable assuming they are the same taxpayer under 
Section 6621(d)? YES"

Agree. Section 6621(d) netting may be available even if either the underpayment or 
overpayment (or both), including interest thereon, has been paid.

3. "Would interest netting be allowed under 6621(d) even if their not the "same taxpayer" (ie some 
the former members of the A group are not part of B group)?  No because there not the same 
taxpayer."

Agree.

4. "Conclusion all the members of Group A must be liable for the Tax of Group B to be considered 
the "Same Taxpayer" . True?"

Agree.

5. "If only half the members of Group A are liable for the tax of Group B Interest netting would not 
be allowed under 6621(d) because there not considered the same taxpayer.  Even though these 
former members of Group A are both liable for B Group Tax and entitled Group A overpayment?
However, if the Agent of Group A requests the overpayment (paid or unpaid) to be netted with 
Group B underpayment interest offset would be allowed. True?"

Agree.
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